Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: georgecharalampidis@e-marketingclusters.com
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: georgecharalampidis@e-marketingclusters.com
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Λίστα Κατηγοριών
Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: georgecharalampidis@e-marketingclusters.com

Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία τροποποίηση: 16 Αυγούστου 2018

Στην E-Business Clusters δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το απόρρητό σας. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει και για τις ιστοσελίδες μας (www.georgecharalampidis.gr &, www.georgecharalampidis.gr/el), συμπεριλαμβανομένων των συναφών κινητών εφαρμογών (Mobile Apps) που ανήκουν και ελέγχονται από την E-Business Clusters.

Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει τις πρακτικές συλλογής, επεξεργασίας και χρήσης δεδομένων μας. Περιγράφει επίσης τις επιλογές σας σχετικά με τη χρήση, την πρόσβαση και τη διόρθωση των προσωπικών σας πληροφοριών. Εάν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές δεδομένων που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τους ιστότοπους μας.

Ενημερώνουμε περιοδικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Θα δημοσιεύσουμε τυχόν αλλαγές πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτήν τη σελίδα και, αν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας δώσουμε μια πιο εμφανή ειδοποίηση στέλνοντας σας μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν και θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε επίσης προηγούμενες εκδόσεις αυτής της Πολιτικής Απορρήτου σε ένα αρχείο για την αναθεώρησή σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου ή με την επεξεργασία των πληροφοριών που μας παρέχετε, παρακαλώ γράψτε μας μέσω email στο privacy@e-marketingclusters.com ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην E-Business Clusters, 117, avenue Victor Hugo 92100 – Boulogne Billancourt, France, Υπόψη: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

1. Ποιοι είμαστε?
2. Πώς συλλέγουμε πληροφορίες;
3. Τι πληροφορίες συλλέγουμε;
4. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε;
5. Έλεγχος των πληροφοριών σας
6. Διεθνής μεταφορά πληροφοριών
7. Μπισκότα (Cookies) και παρόμοιες τεχνολογίες
8. Ασφάλεια
9. Παράπονα

1. Ποιοι είμαστε?

E-Business Clusters

Είμαστε η E-Business Clusters, μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πήλησεις βιβλίων, e-book & video σε πελάτες στην Ευρώπη.
H E-Business Clusters είναι μια εταιρεία SASU με ΑΦΜ : FR 78 752 075 069
Η έδρα μας είναι 117, avenue Victor Hugo
92100 – Boulogne Billancourt, France.
Μπορείτε να βρείτε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

2. Πώς συλλέγουμε πληροφορίες;

Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας

Είστε ελεύθεροι να πλοηγηθείτε στους ιστότοπους χωρίς να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό σας.

Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους, ζητάμε να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας και συλλέγουμε πληροφορίες πλοήγησης με τους ακόλουθους τρόπους:

Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να ρωτήσετε για τις υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς αν αφήσετε ένα σχόλιο στο ιστολόγιό μας.

Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν κάνετε λήψη χρήσιμου περιεχομένου από τον ιστότοπό μας, όπως τα video Μαθήματα και τα e-book.

Συλλέγουμε πληροφορίες για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τους πελάτες μας και να απαντήσουμε σε επιχειρηματικές ανάγκες.

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας για κινητά

Χρησιμοποιούμε το λογισμικό αναλυτικής κινητής τηλεφωνίας για να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργικότητα των εφαρμογών μας για κινητά στην κινητή συσκευή σας. Αυτό το λογισμικό μπορεί να καταγράφει πληροφορίες, όπως πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, τα συμβάντα που συμβαίνουν μέσα στην εφαρμογή, τη συγκεντρωτική χρήση, τα δεδομένα επιδόσεων και από πού έγινε η λήψη της εφαρμογής. Εκτός από τις πληροφορίες που συλλέγουμε στους ιστότοπούς μας, όταν χρησιμοποιείτε τις Εφαρμογές μας για κινητά, μπορούμε επίσης να συλλέξουμε την πόλη, το μοντέλο συσκευής και την έκδοση, το αναγνωριστικό συσκευής (ή το «UDID»), έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Στέλνουμε ειδοποιήσεις push από καιρό σε καιρό για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις ή προωθήσεις. Αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε τέτοιες επικοινωνίες, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε σε επίπεδο συσκευής.

Μπορούμε να συνδέσουμε τις πληροφορίες που αποθηκεύουμε στο λογισμικό Analytics με τις Προσωπικές Πληροφορίες που υποβάλλετε στην εφαρμογή για κινητά. Το κάνουμε αυτό για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και να βελτιώσουμε τις λειτουργίες μάρκετινγκ, αναλύσεων και τοποθεσιών.

3. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

3.1 «Ευαίσθητες πληροφορίες»

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. υγεία, γενετικά, βιομετρικά δεδομένα, φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, σεξουαλικό προσανατολισμό και ποινικές καταδίκες). Ζητάμε ρητά να μην μας παρέχετε τέτοια ευαίσθητα δεδομένα.

3.2 «Πληροφορίες για τα παιδιά»

Οι ιστότοποι δεν απευθύνονται και δεν στοχεύουν σε παιδιά κάτω των 16 ετών και δεν συλλέγουμε εσκεμμένα ή σκόπιμα πληροφορίες σχετικά με παιδιά κάτω των 16 ετών. Εάν πιστεύετε ότι έχουμε συλλέξει πληροφορίες σχετικά με παιδί κάτω των 16 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@e-marketingclusters.com, για να διαγράψουμε τις πληροφορίες.

3.3 «Προσωπικές πληροφορίες»

Αυτό αναφέρεται σε κάθε πληροφορία που μας υποβάλετε οικειοθελώς και που σας ταυτοποιεί προσωπικά, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα της εταιρείας σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλες πληροφορίες για τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε συναλλαγές, δωρεάν και πληρωμένες, τις οποίες εισάγετε στους ιστότοπους, καθώς και πληροφορίες σχετικά με εσάς που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, όπως από το Facebook, το LinkedIn, το Twitter και το Google ή από διαφημιστικές πληροφορίες που αποκτούμε από παρόχους υπηρεσιών.

Οι προσωπικές πληροφορίες περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες πλοήγησης όπου αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα ένα άτομο. Οι πληροφορίες πλοήγησης αφορούν πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας και τις επισκέψεις σας σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως η διεύθυνση IP, η γεωγραφική θέση, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η πηγή παραπομπής, η διάρκεια της επίσκεψης και οι σελίδες που έχετε δει. Ανατρέξτε στην ενότητα «Πληροφορίες πλοήγησης» παρακάτω. Εκτός από αυτό, δεν συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες από εσάς.

3.4 Τρίτα Μέρη

Πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους:

Από καιρό σε καιρό, ενδέχεται να λαμβάνουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς από πηγές τρίτων μερών, μεταξύ των οποίων συνεργάτες με τους οποίους προσφέρουμε συνεργαζόμενες υπηρεσίες ή συμμετέχουμε σε κοινές δραστηριότητες μάρκετινγκ, καθώς και δημόσιες πηγές, όπως ιστότοποι κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ποτέ δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε προσωπικές πληροφορίες

Ποτέ δεν θα πωλήσουμε ή θα ενοικιάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Ποτέ δεν μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας.

Ποτέ δεν θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους για λόγους μάρκετινγκ.

3.5 Λεπτομέρειες

Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και για ποιο σκοπό. Ο πίνακας περιγράφει επίσης τα τρίτα μέρη τα οποία επεξεργάζονται τα δεδομένα ή τα μοιράζονται και πόσο χρόνο αποθηκεύονται τα δεδομένα για:

4. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Συμμόρφωση με την πολιτική απορρήτου μας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε μόνο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Χρήση προσωπικών πληροφοριών

Εκτός από τις χρήσεις που προσδιορίζονται αλλού σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για:

  • να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης, προσαρμόζοντας τους ιστότοπους.
  • να στείλουμε πληροφορίες ή περιεχόμενο της E-Business Clusters σε εσάς που νομίζετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων μέσων και να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ σχετικά με την επιχείρησή μας.
  • να προωθήσετε τη χρήση των υπηρεσιών μας σε εσάς και να μοιραστείτε το διαφημιστικό και ενημερωτικό περιεχόμενο μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.
  • να παρέχουμε σε άλλες εταιρείες στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας – αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό οποιουδήποτε μεμονωμένου χρήστη.
  • να στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Πελατών, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Cookie) ή άλλες νομικές συμφωνίες
  • για νομικές απαιτήσεις.

Μπορούμε από καιρό σε καιρό να επικοινωνήσουμε μαζί σας εξ ονόματος εξωτερικών συνεργατών σχετικά με μια συγκεκριμένη προσφορά που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο τρίτο μέρος.

Πάροχοι υπηρεσιών

Μπορούμε να μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που έχουμε προσλάβει για να ολοκληρώσουμε εργασίες και να παρέχουμε υπηρεσίες για λογαριασμό σας (για παράδειγμα, μπορούμε να παρέχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην εταιρεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που συνεργαζόμαστε). Ανακοινώνουμε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή της υπηρεσίας.

Χρησιμοποιούμε επίσης ορισμένες υπηρεσίες τρίτων μερών για να μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις – για παράδειγμα, έναν σύγχρονο χώρο εργασίας που ονομάζεται Dropbox. Αυτές οι υπηρεσίες τρίτου μέρους παρατίθενται εξ ολοκλήρου παρακάτω. Επαληθεύσαμε ότι αυτές οι υπηρεσίες τρίτου μέρους είναι συμβατές με το GDPR (ή εργάζονται για συμμόρφωση με το GDPR) και είναι πιστοποιημένες βάσει του πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ (ή εργάζονται προς πιστοποίηση) όπου οι οργανισμοί αυτοί εδρεύουν εκτός ΕΕ.

Συνεργάτες της E-Business Clusters

Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα με αξιόπιστους συνεργάτες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, βάσει του αιτήματός σας να λαμβάνετε τέτοιες επικοινωνίες, να μας βοηθήσετε να διεξάγουμε στατιστικές αναλύσεις ή να παρέχουμε υποστήριξη πελατών. Αυτά τα τρίτα μέρη απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός από αυτούς τους σκοπούς και υποχρεούνται να διατηρούν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα τρίτα μέρη για να σας παρέχουμε υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Όταν χρειαστεί να εμπλακείται με αυτούς τους συνεργάτες μάρκετινγκ, θα σας ενημερώσουμε με ποίους μοιράζουμε δεδομένα και θα παρέχουμε έναν σύνδεσμο προς την πολιτική απορρήτου του συνεργάτη, ώστε να μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από τις επικοινωνίες του εταίρου. Αυτοί οι εταίροι υποχρεούνται να τηρούν τις πολιτικές απορρήτου και προστασίας δεδομένων.

Εταιρικές εκδηλώσεις

Εάν εμείς (ή τα περιουσιακά μας στοιχεία) αγοραστούν από άλλη εταιρεία, είτε μέσω συγχώνευσης, απόκτησης, πτώχευσης ή άλλως, αυτή η εταιρεία θα λάβει όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται από την E-Business Clusters στους ιστότοπους. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας, χρήσεις των Προσωπικών σας Πληροφοριών και επιλογές που ενδέχεται να έχετε σχετικά με τα Προσωπικά σας στοιχεία.

Αναγκασμένη αποκάλυψη

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες εάν απαιτείται από το νόμο ή εάν πιστεύουμε εύλογα ότι η χρήση ή η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την προστασία της ασφάλειάς σας ή την ασφάλεια των άλλων, τη διερεύνηση απάτης ή τη συμμόρφωση με νόμο, δικαστική παραγγελία ή νομική διαδικασία.

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών (μόνο για τους ΕΟΧ)

Εάν είστε επισκέπτης / πελάτης που βρίσκεται στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο («ΕΟΧ»), η E-Business Clusters είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων. Ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων της E-Business Clusters μπορεί να σας απαντήσει στο privacy@e-marketingclusters.com.

Η νομική μας βάση για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται παραπάνω θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες και το συγκεκριμένο πλαίσιο μέσα στο οποίο τις συλλέγουμε. Ωστόσο, κατά κανόνα θα συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς μόνο όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας για να το πράξουμε, όπου χρειαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας ή όταν η επεξεργασία είναι στα νόμιμα συμφέροντά μας και δεν εξαιρείται από τα συμφέροντά σας προστασίας δεδομένων ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται επίσης να έχουμε νομική υποχρέωση να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς.

Αν σας ζητήσουμε να δώσετε προσωπικές πληροφορίες για να συμμορφωθείτε με μια νόμιμη απαίτηση ή για να εκτελέσετε μια σύμβαση μαζί μας, θα το καταστήσουμε σαφές κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα και θα σας ενημερώσουμε εάν η παροχή των προσωπικών σας στοιχείων είναι υποχρεωτική ή όχι (καθώς και τις πιθανές συνέπειες, εάν δεν δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία). Παρομοίως, αν συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να βασιστούμε στα νόμιμα συμφέροντά μας (ή σε αυτά τρίτων), θα σας δώσουμε σαφή, κατά τον κρίσιμο χρόνο, ποια είναι αυτά τα νόμιμα συμφέροντα.

Χρήση πληροφοριών πλοήγησης

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες πλοήγησης για να λειτουργήσουμε και να βελτιώσουμε τους ιστότοπους. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες πλοήγησης μόνο ή σε συνδυασμό με προσωπικές πληροφορίες για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με την E-Business Clusters.

Μαρτυρίες Πελατών και Σχόλια

Δημοσιεύουμε μαρτυρίες πελατών και σχόλια στους ιστοτόπους μας, οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν Προσωπικές Πληροφορίες. Λαμβάνουμε τη συναίνεση κάθε πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από την απόσπαση του ονόματος και της αναφοράς του πελάτη.

Χρήση πληροφοριών πιστωτικής κάρτας

Εάν μας δώσετε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, το χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για να ελέγξουμε τα οικονομικά προσόντα σας και να εισπράξουμε πληρωμή από εσάς. Χρησιμοποιούμε έναν τρίτο πάροχο υπηρεσιών για τη διαχείριση της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών δεν επιτρέπεται να αποθηκεύει, να διατηρεί ή να χρησιμοποιεί πληροφορίες που παρέχετε εκτός από τον αποκλειστικό σκοπό της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών για λογαριασμό μας.

5. Έλεγχος των πληροφοριών σας

Έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς, όπως αυτές ορίζονται στον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε πρώτη φάση (αυτό είναι το μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιούμε για τον εντοπισμό και την ταξινόμηση προσωπικών πληροφοριών).

5.1. Ζήτηση αντίγραφου των πληροφοριών σας

Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο όλων των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Κατόπιν αιτήματος, θα σας στείλουμε ένα αρχείο CSV (το οποίο μπορείτε να ανοίξετε σε ένα πρόγραμμα όπως το Microsoft Excel) που θα περιέχει τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

5.2. Ενημέρωση ή διόρθωση των πληροφοριών σας

Η ακρίβεια των πληροφοριών σας είναι σημαντική για εμάς. Αν αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε άλλη από τις πληροφορίες που διαθέτουμε είναι ανακριβείς ή ξεπερασμένες, επικοινωνήστε μαζί μας για να διορθώσουμε τα αρχεία μας.

5.3. Διαγραφή των πληροφοριών σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων. Εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος για τη μη διαγραφή των δεδομένων (για παράδειγμα, εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα αυτά για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές ή νομικές μας υποχρεώσεις), τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν κατόπιν αιτήματος.
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν σχόλια στο ιστολόγιό μας. Για να διατηρήσετε τη ροή της συνομιλίας, τα σχόλια του ιστολογίου δεν θα διαγράφονται κανονικά (εκτός αν υπάρχει ένας επιτακτικός λόγος για να το πράξουμε), αλλά όλες οι προσωπικές πληροφορίες θα καταργηθούν.

5.4. Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή δημιουργία προφίλ. τα δεδομένα σας δεν υπόκεινται σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή δημιουργία προφίλ.

Αναθεώρηση, διόρθωση και κατάργηση των προσωπικών σας στοιχείων

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, ενημέρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών.
  • Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών ή να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας πληροφοριών.
  • Εάν έχουμε συλλέξει και επεξεργαστεί τα προσωπικά σας στοιχεία με τη συγκατάθεσή σας, τότε μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάκληση της συναίνεσής σας δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας διεξήχθη πριν από την απόσυρσή σας ούτε θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων που πραγματοποιήθηκαν βασιζόμενα σε νόμιμους λόγους επεξεργασίας εκτός από τη συγκατάθεση.
  • Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Στοιχεία επικοινωνίας για τις αρχές προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ, την Ελβετία και ορισμένες μη ευρωπαϊκές χώρες (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά) διατίθενται εδώ.)

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο privacy@e-marketingclusters.com, ή στην E-Business Clusters 117, avenue Victor Hugo 92100 – Boulogne Billancourt, France, Υπόψη: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας να αλλάξουμε, να διορθώσουμε ή να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα σας ειδοποιήσουμε για τη δράση που έχουμε αναλάβει.

Πολιτική Anti-Spam

Η Πολιτική Αποδεκτής Χρήσης, <<<<<<<<<<<<<, ισχύει για εμάς και, μεταξύ άλλων, απαγορεύει να στέλνουμε ανεπιθύμητα εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά παράβαση των εφαρμοστέων νόμων και απαιτεί την ένταξη σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται, μηχανισμού «opt-out» και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.

Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από τις επικοινωνίες μας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «διαγραφής» που βρίσκεται στο κάτω μέρος των e-mail μας ενημερώνοντας τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας ή στέλνοντας μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy@e-marketingclusters.com ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση E-Business Clusters, 117, avenue Victor Hugo 92100 – Boulogne Billancourt, France, Υπόψη: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Οι πελάτες δεν μπορούν να εξαιρεθούν από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό τους μαζί μας.

6. Διεθνής μεταφορά πληροφοριών

Διεθνείς μεταβιβάσεις εντός των οντοτήτων των συνεργατών της E-Business Clusters

Για να διευκολύνουμε τις παγκόσμιες δραστηριότητές μας, μεταφέρουμε πληροφορίες σε όλες τις ηπείρους και επιτρέπουμε την πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες από χώρες στις οποίες οι συνδεδεμένες με την E-Business Clusters εταιρείες έχουν εργασίες για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει ακόμη και αν μεταβιβάσουμε Προσωπικές Πληροφορίες σε άλλες χώρες. Έχουμε λάβει τις κατάλληλες διασφαλίσεις για να απαιτήσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν προστατευμένα. Όταν μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με εσάς εντός και μεταξύ των θυγατρικών της E-Business Clusters, χρησιμοποιούμε τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες προστασίας δεδομένων, οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και βασίζουμε στην ΕΕ-ΗΠΑ. και Swiss-U.S. Πλαίσιο Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη διασφάλιση της μεταφοράς πληροφοριών που συλλέγουμε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και την Ελβετία. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ειδοποίησή μας για την Ασφάλεια Προστασίας Δεδομένων.

Διεθνείς μεταφορές σε τρίτους

Ορισμένα από τα τρίτα μέρη που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς βάσει συμβολαίου, εδρεύουν σε άλλες χώρες που ενδέχεται να μην έχουν αντίστοιχους νόμους περί ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων στη χώρα στην οποία διαμένετε. Όταν ανταλλάσσουμε πληροφορίες από πελάτες στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή στην Ελβετία, χρησιμοποιούμε την ΕΕ-ΗΠΑ. και Swiss-U.S. Πλαίσια ασπίδας προστασίας ιδιωτικού απορρήτου, εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ρήτρες συμβατικής προστασίας δεδομένων, δεσμευτικοί εταιρικοί κανόνες για μεταφορές σε επεξεργαστές δεδομένων ή άλλοι κατάλληλοι νομικοί μηχανισμοί για τη διασφάλιση της μεταφοράς. Ανατρέξτε στην παρακάτω Ειδοποίηση Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προειδοποίηση ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η E-Business Clusters δεσμεύεται να υποβάλει όλα τα προσωπικά δεδομένα που έλαβε από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και την Ελβετία, βασιζόμενα στο Πλαίσιο Ασπίδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στις εφαρμοστέες Αρχές του Πλαισίου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επισκεφθείτε τη λίστα προστασίας ασπίδα προστασίας του Υπουργείου Εμπορίου των Η.Π.Α. στη διεύθυνση https://www.privacyshield.gov.

Η E-Business Clusters είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει σύμφωνα με το Πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μεταγενέστερα μεταβιβάζονται σε τρίτο μέρος που ενεργεί ως αντιπρόσωπος εξ ονόματός της. Η E-Business Clusters συμμορφώνεται με τις Αρχές Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για όλες τις μεταγενέστερες διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων από την ΕΕ και την Ελβετία, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων για την περαιτέρω ευθύνη μεταφοράς.

Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που έχουν ληφθεί ή μεταφερθεί σύμφωνα με το Πλαίσιο Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η E-Business Clusters υπόκεινται στις ρυθμιστικές εξουσίες εφαρμογής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η E-Business Clusters ενδέχεται να υποχρεούται να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα σε απάντηση νόμιμων αιτημάτων των δημόσιων αρχών, μεταξύ άλλων για την εκπλήρωση των απαιτήσεων εθνικής ασφάλειας ή επιβολής του νόμου.

Μπορείτε να απευθύνετε τυχόν ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με τη συμμόρφωσή μας στο Privacy Shield στο privacy@e-marketingclusters.com.

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, που περιγράφονται πληρέστερα στον ιστότοπο Privacy Shield, ίσως έχετε το δικαίωμα να επικαλεστείτε δεσμευτική διαιτησία όταν έχουν εξαντληθεί άλλες διαδικασίες επίλυσης διαφορών.

7. Μπισκότα (Cookies) και παρόμοιες τεχνολογίες

Μπισκότα (Cookies)

Η E-Business Clusters χρησιμοποιεί cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες (όπως web beacons) για να αναλύει τις τάσεις, να διαχειρίζεται τον ιστότοπο, να παρακολουθεί τις κινήσεις των χρηστών γύρω από τον ιστότοπο και να συλλέγει δημογραφικές πληροφορίες σχετικά με τη βάση χρηστών ως σύνολο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies στους ιστότοπούς μας και τον τρόπο διαχείρισης των προτιμήσεων cookie, ανατρέξτε στην Πολιτική cookie.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι cookies ‘1ου μέρους’. Δεν χρησιμοποιούμε cookies τρίτου μέρους (αυτά χρησιμοποιούνται συχνά για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς σε μια σειρά από ιστότοπους, επομένως μπορεί να εφαρμοστεί στοχευμένη διαφήμιση. Δεν το κάνουμε αυτό!) Η παρακάτω λίστα περιγράφει γιατί χρησιμοποιούμε τα cookies:

Google Analytics: Το Google Analytics ορίζει cookies για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπο και ποιο περιεχόμενο είναι πιο δημοφιλές. Αυτό βοηθά να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

WordPress Σχόλια: Όταν αφήνετε ένα σχόλιο στο ιστολόγιό μας, τρία cookies έχουν ρυθμιστεί για να αποθηκεύουν το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό μας. Αυτό γίνεται ώστε αν θέλετε να αφήσετε ένα άλλο σχόλιο, να μην χρειαστεί να πληκτρολογήσετε ξανά αυτές τις πληροφορίες.

Με τη χρήση και την περιήγηση στον ιστότοπο της E-Business Clusters, συναινείτε στα cookies που χρησιμοποιούνται σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική.
Αν δεν συναινείτε, πρέπει να απενεργοποιήσετε τα cookies ή να μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης σας επιτρέπουν να απενεργοποιείτε τα cookies. Για να το κάνετε αυτό, δείτε το μενού ‘βοήθεια’ στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Η απενεργοποίηση των cookies δεν πρέπει να περιορίζει αισθητά τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

Flash Cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού τρίτων

Ο Adobe Flash Player (και παρόμοιες εφαρμογές) χρησιμοποιεί τεχνολογία παρόμοια με τα cookies, για να θυμάται τις ρυθμίσεις, τις προτιμήσεις και τη χρήση του προγράμματος περιήγησης, αλλά αυτά διαχειρίζονται μέσω μιας διαφορετικής διεπαφής από αυτήν που παρέχεται από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Αυτή η τεχνολογία δημιουργεί τοπικά αποθηκευμένα αντικείμενα που συχνά αναφέρονται ως «μπισκότα Flash». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα «μπισκότα Flash» και πώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε, επισκεφτείτε την Πολιτική Cookie.

Τεχνολογίες παρακολούθησης τρίτων μερών

Η χρήση cookie και web beacons από οποιαδήποτε εταιρία κοινής χρήσης παρακολούθησης δεν καλύπτεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την Πολιτική Cookies.

8. Ασφάλεια

Στην E-Business Clusters λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Προκειμένου να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας από απώλεια, κακή χρήση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε δημιουργήσει κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση και φύλαξη των πληροφοριών που συλλέγουμε. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Ελαχιστοποίηση δεδομένων
  • Βέλτιστης πρακτική Κωδικοποίησης
  • Βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας σχετικά με συσκευές (υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, κινητές συσκευές), ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, φιλοξενία ιστοσελίδων, φυσική πρόσβαση και αποθήκευση
  • Εκπαίδευση προσωπικού και υπευθυνότητα για την προστασία των δεδομένων

Ένα αντίγραφο της εσωτερικής μας Πολιτικής Ασφάλειας Δεδομένων είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος.

Ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνολογιών και διαδικασιών ασφαλείας για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Διασφαλίζουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχετε στους διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Όλες οι Προσωπικές Πληροφορίες προστατεύονται με κατάλληλα φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα.

Χρηστικές δυνατότητες κοινωνικών μέσων

Οι ιστότοποί μας περιλαμβάνουν τις χρηστικές δυνατότητες κοινωνικών μέσων, όπως το κουμπί Like Facebook και τα Widgets, όπως το κουμπί Share this ή τα διαδραστικά μίνι προγράμματα που εκτελούνται στους ιστότοπούς μας. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συγκεντρώνουν τη διεύθυνση IP σας, ποια σελίδα επισκέπτεστε στους ιστότοπούς μας και ενδέχεται να ορίσετε ένα cookie για να μπορέσετε να λειτουργήσει σωστά η λειτουργία. Οι χρηστικές δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα widgets φιλοξενούνται από τρίτους ή φιλοξενούνται απευθείας στους ιστότοπούς μας. Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για αυτές τις λειτουργίες. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου και άλλες πολιτικές των εταιρειών που τις παρέχουν.

Εξωτερικοί ιστότοποι

Οι ιστότοποί μας παρέχουν συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους. Δεν ελέγχουμε και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές αυτών των άλλων ιστότοπων. Η παροχή τέτοιων συνδέσμων δεν αποτελεί την επικύρωσή μας για αυτούς τους άλλους ιστότοπους, το περιεχόμενό τους, τους ιδιοκτήτες τους ή τις πρακτικές τους. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για αυτούς τους άλλους ιστότοπους, οι οποίοι υπόκεινται σε οποιαδήποτε άλλη πολιτική απορρήτου και άλλες πολιτικές που ενδέχεται να έχουν.

Δημόσια Forums

Προσφέρουμε ενημερωτικά μηνύματα, blogs και φόρουμ κοινότητας. Λάβετε υπόψη ότι αν αποκαλύψετε άμεσα οποιαδήποτε πληροφορία μέσω των δημόσιων ανακοινώσεων, blogs ή φόρουμ, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλους. Θα διορθώσουμε ή θα διαγράψουμε τυχόν πληροφορίες που έχετε δημοσιεύσει στους ιστότοπους εάν το ζητήσετε, όπως περιγράφεται στην ενότητα «Εξαίρεση και κατάργηση της εγγραφής» παρακάτω.

Διατήρηση προσωπικών πληροφοριών

Το πόσο καιρό κρατάμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς εξαρτάται από τον τύπο των πληροφοριών. όπως περιγράφεται λεπτομερέστερα παρακάτω. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, είτε θα διαγράψουμε είτε θα ανωνυμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ή, εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τις πληροφορίες σας και θα τις απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση μέχρι να είναι δυνατή η διαγραφή.

Διατηρούμε Προσωπικές Πληροφορίες που μας παρέχετε σε περιπτώσεις όπου υπάρχει νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη (για παράδειγμα, εφόσον απαιτείται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες ή για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας).

Όταν δεν έχουμε καμία νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία, διαγράψουμε ασφαλώς τις πληροφορίες ή τις ανωνυμοποιουμε ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα Προσωπικά σας Στοιχεία και θα τα απομονώσουμε από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία μέχρι να διαγραφούν. Θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές σε προγενέστερη ημερομηνία, αν το ζητήσετε, όπως περιγράφεται στην ενότητα «Για να καταργήσετε την εγγραφή από τις επικοινωνίες μας» παρακάτω.

Αν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς, διατηρούμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ για εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία που εκδηλώσατε για τελευταία φορά ενδιαφέρον για το περιεχόμενό μας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, όπως όταν ανοίξατε το τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. Διατηρούμε πληροφορίες που προέρχονται από cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία δημιουργίας αυτών των πληροφοριών.

Παραβιάσεις δεδομένων

Η Πολιτική μας για την Ασφάλεια Δεδομένων περιλαμβάνει μια σαφή διαδικασία αντιμετώπισης παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου ενδείκνυται, η E-Business Clusters θα σας ειδοποιήσει αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

9. Παράπονα

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας και εμείς θα διερευνήσουμε το θέμα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρόπο που δεν συμμορφώνονται με το νόμο, μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε στην Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
http://www.dpa.gr

Επικοινωνία

E-Business Clusters
117, avenue Victor Hugo
92100 – Boulogne Billancourt,
Tél. +33 (0)1 70 96 00 16
privacy@e-marketingclusters.com