Wikipedia | Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: ekdoseisanamnisi@gmail.com
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Wikipedia | Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: ekdoseisanamnisi@gmail.com
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Λίστα Κατηγοριών
Wikipedia | Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: ekdoseisanamnisi@gmail.com

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω κεντρικά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε στο 6977015161 και ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Υπαναχώρηση – Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

α) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του/των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Εάν υπαναχωρήσετε από την αγορά, πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που το/τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη πώλησης. Το/τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το/τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ή εάν είναι κατεστραμμένο/α. Η επιστροφή γίνεται στην εταιρεία μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας δηλώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος-δαπάνη επιστροφής του/των αγαθών.

Η επιστροφή του/των ειδών γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του/τους. Ομοίως, η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης που επιβαρύνει την εταιρεία μας), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβει πίσω το/τα αγαθά. Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Εσείς φέρετε την ευθύνη για τυχόν μείωση της αξίας του/των αγαθών ως αποτέλεσμα διαχείρισης του/τους άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του/τους.

β) Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε).

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το georgecharalampidis.gr

3. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο κατόπιν συμφωνίας.

4. Ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Διαδικασία επιστροφής:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο georgecharalampidis.gr ή στον τηλεφωνικό αριθμό 6977015161 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος.

2. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

3. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε κάνοντας χρήση του κωδικού πελάτη που θα σας υποδείξουμε και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν την εταιρεία μας.

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 6977015161

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Διαδικασία Αποστολής

α. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εντός Αττικής παραδίδουμε την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελία σας (εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και απεργιών).

Κόστος μεταφορικών για όλη την Ελλάδα 3,00€

Κόστος αντικαταβολής 3€

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα με παραγγελίες άνω των 80€

β. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην Κύπρο παραδίδουμε την παραγγελία σας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες με courier και χρέωση 15€.

Η παραγγελία μπορεί να καταχωρηθεί με όλους τους τρόπους πληρωμής, εκτός από την αντικαταβολή.

γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Σε άλλες χώρες αποστέλλουμε ταχυδρομικώς με χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

Σε όλες τις περιπτώσεις:

Παραγγελία που δίνεται μετά τις 12:00 εκτελείται την επόμενη ημέρα.

Παραγγελία που δίνεται Παρασκευή μετά τις 12:00 παραλαμβάνεται και εκτελείται από την εταιρία μας τη Δευτέρα.

Παραλαβές προϊόντων δε γίνονται από τα γραφεία της εταιρίας μας.