Wikipedia | Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: ekdoseisanamnisi@gmail.com
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Wikipedia | Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: ekdoseisanamnisi@gmail.com
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο μου
Λίστα Κατηγοριών
Wikipedia | Τηλ. +30 697 701 5161 | Email: ekdoseisanamnisi@gmail.com

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία με την επωνυμία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΤ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ η οποία εδρεύει στην Αθήνα, Τ.Κ. 10551, με ΑΦΜ 035283517 και ΔΟ.Υ. Α Αθηνών δημιούργησε τον δικτυακό τόπο georgecharalampidis.gr, μέσω του οποίου παρουσιάζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες/προϊόντα του υπό τους παρακάτω όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών της georgecharalampidis.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως:

Η εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΤ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου http:// www.georgecharalampidis.gr, προσφέρει στους επισκέπτες/μέλη/αναγνώστες της (εφ εξής «χρήστες») πληθώρα υπηρεσιών, σελίδων και επιλογών. Ο χρήστης των υπηρεσιών της georgecharalampidis.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και η georgecharalampidis.gr δεν υπέχει καμία ευθύνη σχετικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την στιγμιαία αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data). Οι ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στην georgecharalampidis.gr διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό ή ειδικότερο. Η χρήση των υπηρεσιών από τους χρήστες του georgecharalampidis.gr συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Για το λόγο αυτό το georgecharalampidis.gr συνιστά στους χρήστες να διαβάσουν προσεκτικά τα κείμενα που ακολουθούν, ενώ για κάθε απορία τους μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@georgecharalampidis.gr

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η georgecharalampidis.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ενδεχόμενη ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της georgecharalampidis.gr Τα περιεχόμενα της georgecharalampidis.gr παρέχονται όπως ακριβώς είναι χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα τους για συγκεκριμένο σκοπό. Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Η georgecharalampidis.gr δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Ωστόσο κάθε λάθος ή πρόβλημα που υποδεικνύεται στη λειτουργία της ιστοσελίδας θα διορθώνεται αφού η georgecharalampidis.gr επιδιώκει την αρμονικότερη σχέση και συνεργασία με τους επισκέπτες – χρήστες της ιστοσελίδας. Επίσης, georgecharalampidis.gr δεν εγγυάται ότι η ίδια ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site ή οι εξυπηρετητές (servers), μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Εγγυόμαστε όμως ότι κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚOY ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (e-services e-shop)

Η υπηρεσία georgecharalampidis.gr e-shop λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας/προϊόντος, ο επισκέπτης κατευθύνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέγει στο ανάλογο σημείο του ηλεκτρονικού καταστήματος της georgecharalampidis.gr Οι online συναλλαγές με πιστωτική κάρτα πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς δικτυακού τόπου της ALHA BANK

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ONLINE

Οι ONLINE συναλλαγές μεταξύ της georgecharalampidis.gr και του πελάτη πραγματοποιούνται μέσω Paypal ή μέσω του online συστήματος της ALPHA BANK.

Αποδεκτές είναι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Η συναλλαγή ολοκληρώνεται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK και τα στοιχεία κάθε πιστωτικής κάρτας δεν αποκαλύπτονται στην georgecharalampidis.gr Εναλλακτικά, ο πελάτης κατά την παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να επιλέξει να ολοκληρώσει την συναλλαγή του με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό GR9701401010101002002317192 της τράπεζας ALPHA BANK. Ο καταθέτης πρέπει να εισάγει κατά την κατάθεση τον αριθμό παραγγελίας του. Όλες οι αναφερόμενες τιμές και έξοδα αποστολής και ασφάλισης περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α.

ΕΝΑΡΞΗ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

H georgecharalampidis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του και των προϊόντων του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα georgecharalampidis.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη /μέλος στην georgecharalampidis.gr είναι εμπιστευτικές και η georgecharalampidis.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

– Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

– Η georgecharalampidis.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

– Στην περίπτωση που η georgecharalampidis.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

– Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

– Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Προσωπικά δεδομένα ή «Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα»:

-Κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων» ή άλλως ο «χρήστης» του δικτυακού τόπου)· Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως σε όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης (στίγμα).
«Επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων»:

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή, δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας.

Ως υπεύθυνος επεξεργασίας νοείται η εταιρεία μας, η οποία τηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας, εφαρμόζοντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι των κινδύνων.

Ο «εκτελών την επεξεργασία»:

Tο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που επεξεργάζεται με ασφάλεια τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου της επεξεργασίας. Δύναται να είναι υπάλληλος μας ή εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας μας. «Συγκατάθεση» του υποκειμένου των δεδομένων: Κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρει επιγνώσει, με την οποία ο χρήστης του δικτυακού μας τόπου εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σύννομη μόνο εάν και εφόσον έχετε συναινέσει (ρητώς και εγγράφως) στην επεξεργασία των δεδομένων σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς.

Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της georgecharalampidis.gr και προκειμένου να παραγγείλετε υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέες υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, τηλέφωνο, πόλη, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της georgecharalampidis.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά, καθώς και του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα georgecharalampidis.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε οποιαδήποτε υπηρεσία της georgecharalampidis.gr Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα georgecharalampidis.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς:

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα georgecharalampidis.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος ή προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.
Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα του φυσικού προσώπου ή της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της κατοικίας ή της έδρας του/της.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της georgecharalampidis.gr διέπονται και προστατεύονται αφενός από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς και από τον Κανονισμό 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και αφετέρου από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως αυτός συμπληρώθηκε-τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13-8-2013 (ΦΕΚ Β’ 2144/30-08-2013).
Γίνεται ειδική μνεία στο δικαίωμά σας περί αναιτιολόγητης υπαναχώρησής σας εντός 14 ημερών από την παραγγελία της υπηρεσίας που θα επιλέξετε.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Οι παρόντες όροι χρήσης και η πολιτική χρήσης και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων (προσωπικά δεδομένα), της οποίας δια της αποδοχής της παρούσης ηλεκτρονικής φόρμας ρητώς δηλώνετε ότι λάβατε γνώση, αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της georgecharalampidis.gr και των χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί στο παρόν.

Ασφάλεια Συναλλαγών

  • Η georgecharalampidis.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εφαρμόζοντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των πληροφοριών/δεδομένων που καταχωρείτε στο georgecharalampidis.gr

  • Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

  • Κρυπτογράφηση: Κατά τη διαδικασία εισαγωγής στοιχείων χρέωσης σε πιστωτική κάρτα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται κάτω από κανάλι επικοινωνίας HTTPS. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Απόρρητο Συναλλαγών: Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη στην είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγει ο εκάστοτε χρήστης από το website .

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες /στοιχεία που αφορά στις συναλλαγές σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

  1. Η georgecharalampidis.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών/ πελατών και των συναλλαγών τους, παρά μόνο στο μέτρο που αυτό απαιτείται για την παροχή της υπηρεσίας/προϊόντος που έχει επιλέξει ο χρήστης.

  2. Για τη δική τους ασφάλεια, θα πρέπει και οι χρήστες να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που γνωστοποιούν ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

  • Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της ALPHA BAHK, αξιοποιώντας την υποδομή που διαθέτει ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ασφαλείας PCI-DSS. Η georgecharalampidis.gr δεν διατηρεί ούτε επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών υλοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το σύστημα της ALPHA BANK.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω κεντρικά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε στο 6977015161 και ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Υπαναχώρηση – Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

α) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του/των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Εάν υπαναχωρήσετε από την αγορά, πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που το/τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη πώλησης. Το/τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το/τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ή εάν είναι κατεστραμμένο/α. Η επιστροφή γίνεται στην εταιρεία μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας δηλώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος-δαπάνη επιστροφής του/των αγαθών.

Η επιστροφή του/των ειδών γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του/τους. Ομοίως, η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης που επιβαρύνει την εταιρεία μας), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβει πίσω το/τα αγαθά. Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Εσείς φέρετε την ευθύνη για τυχόν μείωση της αξίας του/των αγαθών ως αποτέλεσμα διαχείρισης του/τους άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του/τους.

β) Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε).

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το georgecharalampidis.gr

3. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο κατόπιν συμφωνίας.

4. Ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Διαδικασία επιστροφής:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο georgecharalampidis.gr ή στον τηλεφωνικό αριθμό 697701516 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος.

2. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

3. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε κάνοντας χρήση του κωδικού πελάτη που θα σας υποδείξουμε και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν την εταιρεία μας.

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 6977015161